•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zašto niski momci vole visoke cure?

Među slavnima priličan je broj parova u kojima je muškarac ženi do ramena. Setite se Toma Cruisa i Katie Holmes, pre nje Nicole Kidman, Hugha Hefnera i njegovih zečica... Kada je u pitanju ljubav, centimetri nisu važni, ali nižim momcima je nedvosmisleno mnogo teže od njihove maksi konkurencije.

O Tomu Cruseu i njegovim centimetrima sve znate. Ni sa povišenim petama nije se sa metar i sedamdeset mogao približiti bivšoj supruzi Katie Holmes, kao ni bivšoj bivšoj Nicole Kidman. Ni novom Nicolinom mužu Keithu Urbanu pete ne pomažu da ravnopravno podeli visinu svoje supruge.

Ankete kažu da bi tek svakog desetog muškarca privuklo 180 centimetara jedne Ume Thurman, a 51 posto ih najviše privlače žene od 160 do 170 centimetara visine. Tako kažu statistike, a život je nešto drugo.

Svaka druga žena smatra muškarce između 180 i 190 centimetara privlačnim, ali to nimalo ne znači da oni ispod te crte moraju gurnuti glavu u pesak, dovoljno je samo da se naoružaju samopouzdanjem i šarmom. Jer, primera parova među kojima su žene izrazito visoke, a muškarci izrazito niski kod slavnih je poprilično. Ili ih je među slavnima baš zato poprilično jer je reč o niskim muškarcima koji uz slavu žele potvrditi da su i seksualno nadmoćni, osvajajući ženske visine. Ili se suprotnost jednostavno privlači. Ipak, primećujete li ih u svom gradu, na putu, među običnim ljudima? Obrnuto da, ali mini momke i maksi cure jedva.

Ali zato se među slavnima setite Danyyja Devita (152 cm) i (sada već bivše) supruge Rhee. I supruga Dustina Hoffmana(170) je znatno viša od njega. Richard Gere (178 cm) je takođe birao više od sebe, pa ga je nadvisila i sadašnja supruga Carey Lowell. Šta reći za Romana Polanskog (165 cm), Al Pacina (170 cm), Sylvestera Stallonea(175 cm) i njegovog braka sa Šveđankom Brigittom Nielsen (183 cm), koja je za petog muža izabrala 15 godina mlađeg i 15 centimetara nižeg konobara Mattiu Dessija. Ili za ostarelog playboya Hugha Hefnera (175 cm) i njegove dugonoge zečice, Roberta De Nira (174), neženju koga su privlačile egzotične rasne lepotice?

Za sve koji pate zbog visine, to je poruka da za uspeh u životu nisu bitni centimetri. Visina nije važna kada su u pitanju znanje, veština, moć, novac i ljubav.

Nasuprot njima, ako je suditi po anketi među 4000 žena nemačkog portala za pronalaženje partnera ElitePartner, najpoželjnija visina muškarca je između 180 i 190 centimetara, a samo sedam posto njih želi uz sebe partnera višeg od metar i devedeset. Među mini Venerama sa visokim partnerima su sićušna Eva Longoria, donedavno udata za košarkaša Tonyja Parkera (188 cm), Hayden Panettiere (154) sa dečkom Vladimirom Kličkom (198 cm), Isla Fisher (160) sa Sashom Baronom Cohenom (191) ili Demi Moore(165) sa bivšim Ashtonom Kutcherom (191). I Dolly Parton je visoka samo 152 centimetra, Liz Taylor 157, a fatalna Marilyn Monroe 163, pa su opet bile ili jesu neodoljive.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...