•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za svakog po nešto - Ledeno doba: Veliki udar u svim verzijama

Prošlog vikenda je pretpremijerno prikazano novo poglavlje poznate animirane franšize – Ledeno doba: Veliki udar, ali od danas, 14. jula, film stiže u sve bioskope širom Srbije.

Kako ovaj film vole i starije generacije distributer filma MCF MegaCom Film odlučio je da obraduje sve one koji žele da pogledaju nesinhronizovanu, ali titlovanu verziju i to u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex u Beogradu, Cineplexx Kragujevac Plaza, Arena Cineplex u Novom Sadu, Kvart Kraljevo, Art Užice, bioskopu Vilin grad u Nišu i u bioskopima CineStar u Pančevu, Zrenjaninu i Novom Sadu. Karte za 2D i 3D projekcije su puštene u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa.A onim najvećim fanovima ove ledene franšize, MCF MegaCom Film zajedno sa bioskopom Cineplexx UŠĆE Shopping Center omogućio je da pogledajunesinhronizovanu i netitlovanu, originalnu verziju, u 3D-u i to samo u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u periodu od 21. jula do 28. jula.

U originalnoj verziji pored starih članova u glasovnoj postavci poput Džona Leguizama, Reja Romana, Denisa Lirija, Kvin Latife, Dženifer Lopez, Keke Palmer, publika će moći da čuje i nove članove poput popularne pevačice Džesi Džej u ulozi šarmantne Bruk, Adama de Vajna kao čupavog mamuta po imenu Džulijan, Džesi Tajler Ferguson kao Šangri Lamu koja voli jogu.

Mlađa publika, naravno, i dalje može da uživa u sinhronizovanoj verziji filma koja se nalazi na redovnim repertoarima svih bioskopa. U ovoj verziji ćete čuti glumce koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuticu Eli. Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmioSergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Tomaš Sarić je neustrašivi Bak, dok su uloge zabavnih Kreša i Edija preuzeli Boris Milivojević i Lako Nikolić. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma Ledeno doba: Veliki udar je Iva Milošević. Marko Kešelj, Ana Isaković i Emilija Petrinjac su specijalni gosti sinhronizacije.

U petom nastavku svima poznati junaci bore se da spreče smak sveta od asteroida koji uništavaju Zemlju. Čitavu seriju nesrećnih događaja, kao i uvek, pokreće veverica Skret. Njegova epska potraga za odbeglim žirom će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....