•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Za sve solo igrače na Dan zaljubljenih: Preporuka serija i filmova na Pickbox NOW

Dan zaljubljenih ove godine posvećujemo svim solo igračima! Dan zaljubljenih je dan za proslavu ljubavi, bez obzira jeste li našli svoju bolju polovinu ili uživate u singl danima.

Pickbox NOW poziva na sastanak sve solo igrače koji vole da se opuste uz dobre filmove i serije - provedite Dan zaljubljenih uz prvi hrvatski striming servis na kom ćete naći više od 20 romantičnih filmova, ali i pregršt holivudskih, skandinavskih i britanskih serija. Kako bi rekla Azra, provedimo vikend zajedno!

SKANDI SERIJE

Izlaz (Exit) je norveška dramska serija inspirisana istinitim pričama onih super-bogatih. Radnja je smeštena u eskluzivni svet bogate elite Osla, a serija prati živote četvoro prijatelja koji, čini se, imaju sve – osim izlaza. Moderna drama roni ispod ekstravagantne površine i otkriva mračni, skriveni svet hedonizma i rizika motivisanih dosadom, mučeničkim emocijama i željom za bekstvom.

Tama: Oni koji ubijaju (Den som dræber) jenapeti danski psihološki triler. Radnja se vrti oko detektiva Mikelsena koji pokušava da reši slučaj nestale devojke za koju jedini veruje da je još živa. Ubrzo shvati da nije reč samo o slučaju nestanka...

Licem u lice (Forhøret) je napeta danska triler serija prepuna laži, šokova i obrta. U fokusu je policijski istražitelj Rasmusen koji dobije slučaj mlade devojke koja je navodno počinila samoubistvo. Kad dođe na patologiju, prestravi se kad shvati da je zapravo reč o njegovoj ćerki Kristini.

Opsednuti (Besatt) je norveška detektivska serija o dva problematična inspektora koji, uprkos svojim razlikama, postaju uključeni u najveći i najčudniji slučaj svojih života. Potraga ih odvede u svet prostitucije, ubistava, trgovine ljudima, ali i paranormalnog.

BRITANSKE SERIJE

Poaro (Agatha Christie's Poirot) je najpopularnijabritanska detektivska serijasvih vremena.Sastoji se od ukupno 70 epizoda, a Poaroa glumi genijalni glumac Dejvid Suše. Svaka epizoda je adaptacija romana ili kratke priče Agate Kristi i sve možete da ih pogledate na Pickbox NOW!

Osim klasičnog Poaroa, na Pickboxu je dostupan i serijal sa Džonom Malkovičem u najpopularnijoj detektivskoj ulozi – Agata Kristi: Ubistva po abecedi (Agatha Christie: The ABC Murders).

Spasi me (Save Me) je originalna, misteriozna i napeta nova serija sa Lenijem Džejmsom (The Walking Dead, Line of Duty) u glavnoj ulozi. Proglašena je najboljom dramskom serijom 2019. godine i osvojila je nagradu Rojal Televižn Sosajetija.

HOLIVUDSKA PRODUKCIJA

Moć (Power) je glamurozna dramska serija režisera i producenta Fifti Senta koja se vrti oko balansiranja dva oprečna sveta – glamuroznog sveta noćnih klubova i sveta droge i kriminala. Na ovogodišnjoj dodeli nagrada NAACP, organizacije koja promoviše postignuća obojenih ljudi, Fifti Sent je nominovan u kategoriji za najboljeg režisera, a Omari Hardvik je nominovan za najboljeg glumca u seriji.

Uhvati Šortija (Get Shorty) je mračna krimi komedija sa Krisom O’Daudom i Rejem Romanom u glavnim ulogama. Serija se zasniva na popularnom romanu Elmora Lenarda, a priča prati Majlsa – kriminalca i ubicu koji pokuša da promeni profesiju i postane filmski producent.

Rivijera (Riviera)je specifična i zanimljiva serija oskarovca Nila Džordana, sa Džulijom Stajls u glavnoj ulozi.Mnogi su seriju odmah nazvali „džet-set trilerom“. Rivijera je takvu originalnu etiketu zaslužno stekla i izazvala mnoštvo pozitivnih kritika.

Istina o slučaju Harija Kebera (The Truth About the Harry Quebert Affair) je misteriozna mini-serija sa Patrikom Dempsijem (Uvod u anatomiju) u glavnoj ulozi. U seriji pratimo mladog pisca Markusa koji odlazi u posetu popularnom piscu i ikoni mlade generacije Hariju Kebertu po inspiraciju za pisanje. Misterija nastaje kad Markus neočekivano sazna da je Hari optužen za ubistvo 15-godišnje Nole koja je nestala tridesetak godina ranije.

ROMANTIČNI FILMOVI

Preporučujemo vam i dašak ljubavi sa romantičnim naslovima – na Pickbox NOW naći ćete više od 20 romantičnih filmova.

Sve za ljubav (All For Love) (2017) je romantični film koji prati Džo, spisateljicu ljubavnih romana.Zbog istraživanja za sledeći roman upiše strog program treninga za specijalce koji vodi Kolin, ozbiljan i predan instruktor.

Leto za pamćenje (A Summer to Remember) (2018)sevrti oko letnjeg putovanja na Fidži. Džesika i njena ćerka odu na odmor, a Džesika ubrzo na ostrvu upozna Vila.

Jedi, pij i venčaj se (Eat, Drink and Be Married) (2019)je priča o Džes i Maksu koji tri dana pre venčanja odluče da otkažu svadbu. Bili vodi neprofitno udruženje koje hranu sa već plaćenih, ali neodržanih venčanja donira ugroženima. Kad Džes i Maks u pratnji Maksovog brata Čarlija dođu kod Bili, Čarli uspe da je ubedi da mu pomogne da ponovo spoji Džes i Maksa.

Iskrena ljubav (Sincerely Truly Yours) (2019) pokazaće vam da ljubav može da se nađe nanajneočekivaniji način. Grejs se useli u novi stan u kom nađe venčani prsten i pismo. Odluči da na to pismo odgovori, a na njeno čuđenje, tajanstveni romantičar joj odgovori i oni započnu prepisku koja će dovesti do niza događaja koji će joj zauvek promeniti život.

Podeli:



Preporucujemo