•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zac Efron će glumiti u filmskom remake-u Three Men and a Baby

Zac Efron će glumiti u nadolazećem remake-u hit filma Three Men and a Baby iz 1987. godine za Disney+. Bivši lјubitelј tinejdžera je polako ali uporno bio u procesu širenja karijere preuzevši niz novih i različitih uloga.

Prvobitno posvećen Disney-evom brendu, Efron svoju ranu karijeru duguje Mouse House-u, zahvalјujući ulozi Troy Bolton-a u popularnoj srednjoškolskoj muzičkoj franšizi. Kako je Efronov profil stekao značajnu privlačnost tokom prvih godina 2000-ih, njegova privlačnost počela je da raste van demografskih tinejdžera na koje je prvobitno uticao. Fanovi su gledali kako 32-godišnjak odrasta na ekranu, a nedavni napori poput biografskog filma serijskog ubice u filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile - u kojem je Efron glumio Ted Bundya, kao i Netflix-ove serije Down to Earth With Zac Efron, dokazao je da Efronovi cilјevi u karijeri uklјučuju više nego samo isticanje njegovog izgleda i tela. Međutim, u isto vreme, Efron se čini dobrim izborom za komedije, jer je značajan deo biografije popunio projektima na ekranu sa tim žanrom.

Iz tog razloga, sledeći projekat bivše zvezde iz srednje škole nudi i zrele uloge na ekranu za kojima žudi, kao i priliku da ostane ukorenjen u komediji. Dobra stvar u tom cilju je i uloga u predstojećem remake-u Three Men and a Baby. Novi film biće napravlјen isklјučivo za Disney-evu striming uslugu, Disney+. Trenutno nema režisera, a čini se da je Efron jedini potvrđeni član glumačke ekipe, međutim, bitno je da postoji scenario. U originalnom filmu iz 1987. glumili su Tom Selleck, Steve Guttenberg i Ted Danson, i bio je glavni Disney hit te godine.

Three Men and a Baby ispričali su priču o trojici neženja iz Nјujorka grada dok se oni vode brigu o napuštenoj bebi. Malo po malo, trojica muškaraca dolaze do shvatanja da im se sviđa ideja da budu roditelјi - toliko da je nastavak, Three Men and a Little Lady objavlјen tri godine nakon originala. Publika se zalјubila u prisutnost Sellek-a, Guttenberg-a i Danson-a na ekranu, i ne čudi nas što je Disney odlučio da je vreme za remake - s obzirom na to da su sve tri zvezde originalnog filma neprepoznatlјive većini trenutne publike. Efron će sigurno pomoći u određenom interesovanju, ali tačno koliko će njegov šarm ići najverovatnije će najviše zavisiti od toga koga će Disney ubaciti uz njega.

Pošto se za sada ništa ne zna koliko će zaplet novog filma slediti originalni, postoji dovolјno prostora za pretpostavku. Fanovi originala, naravno, žele da vide rimejk da ostane privržen izvoru, ali takođe je jasno da se mnogo toga promenilo od 1987. Disney bi dobro iskoristio i ovaj put da uklјuči raznovrsne glumce, omogućujući glumcima kojima nisu pružane prilike u 80-ima da budu napred i centar u novoj inkarnaciji Three Men and a Baby.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...