•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zachary Levi

Zachary Levi Pugh, rođen 29. septembra 1980. godine, je američki glumac, reditelj i pevač poznat po ulogama poput: Kipp Steadman u Less than Perfect, Chuck Bartowski u Chuck i Flynn Rider u Tangled.

Zachary Levi Pugh je rođen u Lake Charles-u, Louisiana, kao sin Darrell-a i Susy Pugh. On je srednje od troje dece. Velškog je porekla. Kada je bio dete, porodica se preselila u Ventura-u u Kalifoniji gde je glumac pohađao i srednju školu Buena. Počeo je da glumi sa 6 godina, imao glavne uloe u regionalnim produkcijama: Grease, The Outsiders, Oliver, The Wizard of Oz i u Big River u Simi Valley Cultural Arts Center-u.

Levi se po prvi put pojavio na FX televiziji u filmu Big Shot: Confessions of a Campus Bookie. Igrao je i lik Kipp Steadman u sitkomu Less Than Perfect. 2007. godine je dobio ulogu Chuck-a.

BuddyTV ga je stavila na 97. mesto najzgodnijih muškaraca na televiziji u 2011. godini. Glumac je veliki ljubitelj sportskih automobila i motora i poseduje 2009 Nissan GT-R. Voli da igra video igre, tako da je prvi igrao Super Mario Bros. i ceni video igre zbog sposobnosti da pruže interaktivne priče.

Filmografija:

2002 Big Shot: Confessions of a Campus Bookie Adam

2002–2006 Less than Perfect Kipp Steadman

2003 See Jane Date Grant Asher

2003 The Division Todd

2004 Curb Your Enthusiasm Bellman

2005 Reel Guerrillas Evon Schwarz

2006 Big Momma's House 2 Kevin

2007 Spiral Berkeley

2007 Ctrl Z Ben Pillar

Chuck Chuck Bartowski

2008 Wieners Ben

2008 The Tiffany Problem Zac

2008 An American Carol Lab

2008 Shades of Ray Ray Rehman

2009 Stuntmen Troy Ratowski

2009 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel Toby Seville

2010 Byron Phillips: Found Byron Phillips

2010 Tangled Eugene Fitzherbert/Flynn Rider

2010 Under the Boardwalk: The MONOPOLY Story

2011 The Guild Himself Episode: "Social Traumas"

2012 Tangled Ever After Flynn Rider

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
52. FEST U CINEPLEXXU