•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zack Snyder želi da Carla Gugino bude Catwoman u DCEU

Iako Zack Snyder nikada nije uspeo da stvori njegovu verziju Selina Kyle za DC Ektended Universe, režiser Justice League kaže da bi voleo da Carla Gugino bude nova Catwoman. Kada smo prvi put sreli Batman-a u DCEU-u, bila je to starija verzija Bruce Wayne-a koga je igrao Ben Affleck. Na prošlost lika se samo aludiralo, a mi obožavaoci DC-a nikada nismo videli novi pogled na Catwoman u ovom konkretnom filmskom univerzumu. Iako Snyder nikada nije istražio ovaj deo priče o Betmen-u u njegovim DCEU filmovima, to ne znači da nije razmišlјao šta joj se dogodilo.

Zack Snyder se nedavno pojavio u intervju, a tema Gugino-ove u ulozi Catwoman pojavila se tokom ćaskanja. Uz slaganje da bi bila sjajna za tu ulogu, Snyder je takođe otkrio kako je mogao da je uklјuči u DCEU, sugerišući da se Batman i Catwoman okuplјaju nakon teške istorije i godina razdvajanja.

"Verovatno bih rekao da je Carla-ina Catwoman savršena. Morali biste da kažete, postoji povratak u prošlost pre deset godina, gde su oni bili par. A onda je morao da je uhapsi, ne znam šta se dogodilo, ili je morao da je pusti, i to ga je promenilo. A sada, ko zna šta sada radi, vodi neku vrstu međunarodnih starina ili nešto slično, a on treba da se povuče i oni se nađu. Da, mislim da je Carla --- da, dobra je".

Možda Carla Gugino u ulozi Catwoman nije u kartama, ali Gotham-ova najiskusnija mačka provalnik će se vratiti na veliki ekran uskoro. Zoe Kravitz trenutno snima u toj ulozi nasuprot Robert Pattinson-u kao Bruce Wayne-u u filmu The Batman, koji je smešten u samostalni univerzum bez veza sa pričom sa Snyder-ovim DCEU filmovima. Kravitz-ine slike sa seta su procurile, a ona takođe može da se vidi u karakteru u najavnom trejleru koji je prethodno objavlјen.

Mnoge glumice su u prošlim godinama igrale Catwoman i na velikom i na malom ekranu. Julie Newmar, Lee Meriwether i Eartha Kitt smenjivale su se igrajući ulogu 1960-ih u originalnoj televizijskoj seriji Batman i njenom igranom filmu. Michelle Pfeiffer je čuveno odigrala ulogu u filmu Batman Returns iz 1992. godine, a Halle Berry je drugačije okrenula ulogu u filmu Catwoman iz 2004. godine. Anne Hathaway će se kasnije pojaviti kao Catwoman u filmu The Dark Knight Rising 2012. godine, a Camren Bicondova je igrala mlađu verziju Seline u prequel seriji Gotham.

Što se tiče Gugino, ona je od tada stvorila veće ime glumeći u hvalјenoj Netflix horor seriji The Haunting of Hill House. Vratila se da igra novi lia u sledećoj seriji, The Haunting of Bly Manor, koja je objavlјena prošle godine. Gugino takođe može da se vidi u predstojećem trileru Gunpowder Milkshake, zajedno sa Karen Gillan, Lenom Headey i Angela Bassett.

Ljubitelјi DC-a takođe će moći da vide više od Affleck-a kao Batman-a u Zack Snyder-ovoj Justice League, četvorodelnoj seriji koja će nanovo osmisliti Justice League film sa ponovnim snimanjima i alternativnim scenama.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...