•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Zaleđeno kraljevstvo' uz novu Olafovu avanturu ponovo u bioskopima

Zahvaljujući magiji iz Diznijevog studija, pred praznike koji nam stižu, vraćamo u Arendel, u novoj animiranoj dvadesetjednominutnoj avanturi "ZALEĐENO KRALJEVSTVO - PRAZNIK S OLAFOM" (OLAF'S FROZEN ADVENTURE) koja će se prikazivati uz već dobro poznati, Oskarom nagrađeni i najgledaniji ikada animirani film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO" (FROZEN). Uz četiri potpuno nove i originalne pesme, imaćemo priliku da na bioskopskim platnima ponovo vidimo omiljene likove koje smo upoznali 2013. godine, sada u potpuno novoj avanturi.

Ovaj kratki film prikazivaće se od četvrtka 30. novembra i to u odabranim bioskopima:
Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Delta City Podgorica i preko Mobil 3D Cinema opreme.

Film "ZALEĐENO KRALJEVSTVO - PRAZNIK S OLAFOM" prikazivaće se u sinhronizovanoj 3D verziji i isključivo posle animiranog filma "ZALEĐENO KRALJEVSTVO" (FROZEN).

O FILMU:

Ovog puta Olaf se udružuje sa Svenom u veseloj misiji. Njih dvojica prečešljaće kraljevstvo uzduž i popreko kako bi pronašli najlepši praznični običaj i spasili prvi Božić za svoje prijatelje. Ali, ispostaviće se da su običaji veoma lični i da je ono što čuva jedna porodica, za drugu čudno. Zato će Olaf zgrabiti sve što može da bi usrećio svoje prijatelje.

U sinhronizaciji ove nove divne avanture učestvovali su poznati glumci: Stefan Bundalo, Jelena Gavrilović, Andrijana Oliverić, Ivan Bosiljčić, Marko Gvero, dok su numere izvodili: Aleksandar Sedlar, Lejla Hot, Jelena Gavrilović i Ivan Bosiljčić.

"ZALEĐENO KRALJEVSTVO" najuspešniji je animirani film svih vremena, a naša publika uživala je u avanturama sestara Ane i Elze, Olafa, Hansa i Svena 2013. godine.
Kako bismo novoj maloj bioskopskoj publici na najlepši način predstavili nastavak ove priče koja nam stiže 2019. godine, rešili smo da uz nove Olafove avanture ponovo prikažemo i ovaj, mnogima najomiljeniji animirani film.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...