•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zamor od reditelja Tom Six opet dosađuje

Tužno je videti, recimo staricu koju ne shvata svoje godine, a „peva“ i snima spotove, đipajući u trikou, zavodeći u njemu mlade od oko dvadesetak godina, za populaciju do 19 godina. Takođe je tužno videti Toma Sixa koji smatra da je probio nekakve granice okorelom besmislenom dosadom, koja zaista nije vredna nikakve pažnje, „The Human Centipede.“ U najniže pubude i kvalitete filma neću ni da zalazim, osim da kažem da je i najmoronskiji (baš tim prostim opisom) film sa liste Video Gadosti imao više kvaliteta u svakom segmentu. Svako ima pravo da snimi šta poželi, ako oseća da treba da snimi i kaže nešto tim, ali to ne mora to da bude gledano. I samim tim što ja pišem o ovome budim nekakvo interesovanje kod nekoga, što mi nije namera, ali eto kako ide to. Samo pomisao da čovek provede skoro godinu dana na stvaranju ovako nečega izaziva sažaljenje. Baš poput „Srpskog filma.“

A sada Tom Six pokušava da se predstavi kao slikar! Ajoj! I to ne svakakav, ne, već kao meta intelektualac. On? Tom Six? Mada, tragedija će biti što će od nekih i biti prihvaćen kao takav. Ali dosadu i banalost je uvek jednostavno prepoznati. Ironično je što preko svojih slika Six pokazuje svoja krajnja ograničenja kao reditelja i stavlja do znanja da nije ni jedno ni drugo.

Ako želite da odgledate nečije slike okrentite delima koja su stvorili Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, René Magritte, Francisco de Goya, Frida Kahlo, Claude Monet, Henri Matisse, Rembrandt van Rijn, Georgia O'Keeffe, Wassily Kandinsky, Edvard Munch ili Gustav Klimt. A od savremenih tu su vam: Bernard Buffet, Jean Cocteau, Jean Dubuffet, Keith Haring, Norman Rockwell, Brett Whiteley ili Fred Williams.

Ostavite se Toma Sixa.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila