•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zanosno telo na koje porođaji nisu ostavili traga

Knjiga Jessice Albe o savetima kako živeti zeleno postigla je veliki uspeh kod publike i našla se na 8. mestu NY Timesove liste najprodavanijih izdanja nakon čega je uspešna glumica zasluženo priuštila odmor na plažama St. Barthsa.

Na plažama St. Barthsa Jessica Alba pažnju je privlačila poput magneta za šta nije bilo zaslužan samo njen besprekoran izgled očuvan i nakon dve trudnoće, nego vedri duh začinjen osmehom koji nije skidala sa lica.

Sunce i beskrajno plavetnilo holivudskoj zvezdi pokazali su se dovoljnima za opuštanje i ležerno uživanje za koje je odabrala kupaći kostim sportskog kroja.

Plava i narandžasta kombinacija boja dvodelnog kostima savršeno je pristajala uz bronzani ten lepe glumice istaknuvši njenu vitku figuru i telo poput devojčice.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...