•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zaplovite u svet mašte 10. marta u bioskopu Cineplexx Niš

Krenite na putovanje kroz skrivene svetove i budite deo avanture veće od samog života na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš u nedelju 10. marta od 12 do 17 časova! Uživajte u specijalnom programu za mališane, inspirisanom neodoljivim glavnim junacima epske avanture „Kako da dresirate svog zmaja 3“, koja ostavlja bez daha! Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Uz svaku kupljenu ulaznicu očekuje vas poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik” a tu su i DVD crtaći „Pepa prase”* za mališane. Zabavite se uz kreativne radionice i uplovite u svet zabave i mašte.

Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena! Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

U sinhronizaciji ovog animiranog spektakla, učestvovali su: Miloš Đuričić, Dragan Vujić Vujke, Milena Živanović, Aleksandar Srećković Kubura, Valentina Pavličić, Predag Damnjanović, Marko Marković, Marija Mikić i Željko Maksimović.

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža članstvo u Cineplexx Porodičnom film klubu i po ceni već od 230 dinara za 2D projekcije, uživajte porodično uz sjajnu animiranu priču na velikom platnu! Pored snižene cene karte za sve članove kluba u ponudi je i meni** specijalno kreiran za vas po fantastičnoj ceni! Čekamo vas na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš!

* Količine poklona su ograničene

** Male kokice, Next Bući (jabuka ili multivitamin) ili Rosa 0,33l ili točeno piće 0,4l .

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu