•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Zastava film' dobitnik povelje festivala 'Zlatna buklija'

Vojnofilmski centar „Zastava film“ dobitnik je Povelje "Stefan Visoki" na XIII Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma- Zlatna buklija, održanom u Velikoj Plani.

Ovo visoko priznanje festivala Zastava film je dobio za dugogodišnju uspešnu saradnju sa festivalom i doprinos razvoju srpske kinematografije, a povodom 70 godina rada ove filmske ustanove Ministarstva odbrane.

Plaketu je primio direktor, potpukovnik Goran Ikonić koji se zahvalio domaćinu u ime pripadnika Vojnofilmskog centra "Zastava film" i izrazio zadovoljstvo dugogodišnjom uspešnom saradnjom sa festivalom koja traje punih trinaest godina.

U takmičarskom delu, film "Vek srpske rečne ratne flotile", nagrađen je prvom nagradom za montažu i dizajn slike koju je radio montažer Dušan Milunović, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Na ovogodišnjem festivalu je učestvovalo 317 filmova iz 12 zemalja, među kojima je i jedne afričke države - Kenije.

Prvu nagradu festivala dobila je Slađana Zarić za film Dijanina deca i autorski pristup važnim društvenim temama.

Nagradu za životno delo dobio je Dušan Ðoković osnivač i direktor Akademije umetnosti u Beogradu.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...