•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završeno snimanje World of Warcraft filma

Iako je vest o World of Warcraft filmu u početku bila velika, mnogi su dosada verovatno i zaboravili da bi se ovaj film za dve godine trebao pojaviti u bioskopima šitom sveta. Nakon mnogih godina rada na ekranizaciji popularnog MMORPG-a i problema vezanih uz film, isti je napokon završio sa snimanjem.

Duncan Jones, reditelj filma je putem Twittera objavio vest kako je zadnji dan snimanja iza njih.

Ali to još ne znači da je film gotov i ostalo je još puno posla oko završavanja ovog projekta u kojem ćemo imati priliku videti originalnu priču o konfliktu između ljudi i orkova.

Prisetimo se, World of Warcraft film je trebao ugledati svetlo dana krajem 2015. godine, ali ovaj datum je pomeren na 2016. godine. Nadajmo se da više neće biti pomeranja I da će na kraju ovaj film zaista i opravdati sve ovo čekanje.

Website:itnetwork.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu