•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završeno snimanje druge sezone Senki nad Balkanom

Posle više od osam meseci snimanja na autentičnim lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom" Dragana Bjelogrlića, a početak emitovanja je planiran za jesen.

Nakon ogromnog uspeha prve sezone, velika i uigrana ekipa na čelu s Bjelogrlićem, spremila je još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana.

Druga sezona će, kako najavljuje autorska ekipa, dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, povešće gledaoce od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) ponovo se nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.

Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd 1934. godine.

U glumačkoj ekipi cu Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski, a novi likovi su dodijeljeni Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko.

Podeli:



Preporucujemo