•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završeno snimanje filma "Ječam žela" reditelja Andrije Mugoše

Snimanje kratkometražnog igranog filma „Ječam žela“ za koji scenario i režiju potpisuje Andrija Mugoša, završeno je 23. marta, a realizovano je na lokacijama u Podgorici i okolini glavnog grada.

Film „Ječam žela“, čiji se scenario delom oslanja na priču Stefana Boškovića “Seks na Kosovu”, prikazuje jedan neobičan dan u životu junaka Jakova, koga igra Milivoje Mišo Obradović. Jakov je naizgled porodičan čovek koji, svestan svoje slabosti i okružen društvom bez razumevanja, krije svoj pravi identitet i odlučuje da se okrene veri ne bi li u njoj našao spas. Za kuma na krštenju svoje kćerke zove starog prijatelja Petra koji živi van zemlje, a kog tumači Momčilo Momo Otašević. Njegov dolazak će probuditi duboko potisnute uspomene na njihovu vezu, a Petar ne uspeva da odoli svom iskušenju i pokušava krijući da dopre do Jakova, koji je svestan da je uzeo lažni identitet da bi se utopio u sredinu.

U ulozi supruge glavnog junaka Marine je Kristina Obradović, a lik popa tumači pozorišni reditelj Zoran Rakočević. Direktor fotografije je Nemanja Dabanović, scenograf Nusret Gjokaj, kostimografkinja Marta Garčević, a stilista Lazar Ilić (Lazar Ilić Atelier) je sponzor projekta.

Producentkinja na filmu je Katarina Kastratović. Film nastaje u produkciji „KA productions“, a pomenuto ostvarenje podržano je od strane Filmskog centra Crne Gore.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....