•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Završeno snimanje spotova 12 bendova za odjavnu špicu serije „Složna braća - The Nekst Đeneration“

Dvanaest pobedničkih bendova, koji u učestvovali u konkursu „Aj pokidaj“, snimili su spotove za odjavne špice serije „Složna braća – The Nekst Đeneration“. Na ovaj konkurs koji je završen 15. juna prijavilo se preko 200 mladih muzičara i bendova.

Pobednički bendovi imali su priliku da svoje obrade snime u profesionalnom muzičkom studiju, a zatim je 12 najboljih i najkreativnijih obrada naslovne numere kultne serije „Složna braća” dobilo svoj novi vizuelni identitet na filmskom setu studija u Šimanovcima. Pobedničke numere postaće buduće odjavne špice i neki novi soundtrack koji će obeležiti novu sezonu istoimene serije, čije je snimanje počelo 15. maja u Šimanovcima.

Žiri koji su činili Dr Nele Karajlić, Bojan Ivković i Nevena Filipović izabrao je 12 obrada slavne numere izvedenih u najrazličitijim aranžmanima, te ćemo tako biti u prilici da čujemo izvođenja poznate pesme u pank, rege, metal, džez, rokabili, elektro pop i fanki maniru.

Među 12 pobedničkih sastava našli su se Marko Pejčić trio, Marija Ugrica trio, Milenko Vujić Rege, Bend Planet Caravan, Majka Mara Kvintet, Miloš Milovanović, Bend Čvrge, Centurion bend, Infinity kvintet, Hot Mess i Nervozni Mile Paštar, Drink or die bend, Nade iz kade i bend Aleksandra Sofronijevića.

Članovi bendova isticali su da im je glavni motiv za učestvovanje na konkursu bilo, uprkos vremenu koje je proteklo, i dalje sveže sećanje na seriju, na njene upečatljive likove poput Miljenka, Fike, Čorbe, Milene, Nane. Naglasili su i specifičan humor i nezaboravne replike koje su obeležile ne samo period u kom su nastale, već su se i generacijski prenosile kao lajtmotiv jednog problematičnog vremena čiju je apsurdnost ova serija duhovito i naivno izvrgla ruglu.

Scenario serije „Složna braća - The Nekst Đeneration” i ovoga puta potpisuje dr Nele Karajlić, uz Srđana Jankovića, dok je režija poverena Miloradu Milinkoviću. U seriji igra impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Raletom Milenkovićem, Zoranom Cvijanovićem, Andrijom Kuzmanovićem, Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, dr Neletom Karajlićem i drugima. Direktor serije je Telekom, a za izvršnu produkciju ove komedije zadužena je ETM produkcija.

Foto: Promo

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....