•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog čega su dadilje dece Dženifer Lopez davale otkaz posle 7 dana i pored velike plate

Pre više od deset godina Dženifer Lopez je očajnički tražila dadilju kada su njeni blizanci Maks i Ema bili skroz mali, a njena karijera na samom vrhu. Potraga za dadiljom J Lo zaista nije bila teška, jer ko ne bi želeo da bude u blizini svetske zvezde i za to bude plaćen?

Iako se premda šuškalo da su se dadilje obogatile, mogla se čuti i druga strana priče onih koji su odlučili da prihvate ovaj posao. Naime, Lopez je imala problema sa dadiljama jer su često napuštale posao zbog očekivanja koja je pevačica imala.

Pričalo se da je cifra bila oko 2.250 dolara nedeljno. Uprkos velikoj plati Lopez je dadiljama dala previše posla i da je posao na kraju bio previše zahtevan za većinu njih.

– Obično ljudi koji zarađuju ogromne sume novca i imaju mnogo profesionalnih i društvenih obaveza angažuju po jednu dadilju za svako dete, posebno za novorođenčad. Ali Dženifer je očekivala da će jedna dadilja brinuti o oba blizanca, ali i da radi 16 sati dnevno, sedam dana u sedmici – otkrio je izvor.

Prva dadilja „izdržala“ je samo sedam dana, a iako je druga dadilja bila sjajna, ubrzo joj je postalo previše.

J Lo se nikada nije bavila tim problemom, iako je, istina, i dalje ostala pravi radoholičar. Lopez je priznala da je ovaj faktor ponekad ljutio decu.

Lopez je priznala da su joj deca govorila šta ne funkcioniše u njihovom odnosu, kao npr. to što je stalno radila i mnogo vremena provodila van kuće.

Pevačica je priznala da je to promenilo mnogo stvari za porodicu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu