•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog bitke s Mel Gibsonom proglasila vlastiti bankrot

Oksana Grigorieva strahuje hoće li je otac njene 4-godišnje ćerke, Mel Gibson, vratiti na sud te se boji da će završiti kao beskućnik, piše Radar Online.

Bivša Gibsonova devojka mogla bi se naći u novoj sudskoj parnici jer, čini se, kako bi se glumac mogao obratiti sudu za porodično pravo zbog starateljstvom nad malenom Luciom.

"Oksana živi u Melovoj kući i dopušteno joj je da boravi u njoj s ćerkicom sve dok ona ne napuni 18 godina", rekao je izvor.

"Ali, ako Oksana izgubi starateljstvo nad Luciom, moraće da napusti kuću. Takođe zavisi od 20 hiljada dolara mesečne alimentacije koju joj Mel plaća. Nasmrt je preplašena da će je Mel vratiti na sud i da će ostati bez svega", dodao je.

Podsećamo, Oksana je nedavno proglasila bankrot. Grigorievu je do bankrota dovela bitka za starateljstvom koju su ona i Gibson vodili pre četiri godine. U objavljenim dokumentima Grigorieva tvrdi kako njena imovina iznosi 48 hiljada dolara, ali dug joj iznosi 438 hiljade dolara.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...