•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog gubitka MGM-a David Fincher ne režira nastavak „Dragon Tattoo“-a?

„The Girl With The Dragon Tattoo“ je oduvek bio jako rizičan projekat upravo zbog činjenice kako će biti prihvaćen od strane najvećeg dela publike. U svakom slučaju, MGM se sigurno nadao da će bolje „proći“, nego li sa onim gubitkom koji je na kraju imao.

Iako je film uspeo da zaradi 231 milion USD širom sveta i dalje je to ispod očekivanja MGM-a i on je to prihvatio kao gubitak. Sve to će se jako odraziti na planove vezane za nastavke ovog filma „The Girl Who Played With Fire“ i „The Girl Who Kicked The Hornet’s Nest“, a koji su planirani.

Možda će se MGM odlučiti da ne angažuje ponovo reditelja David-a Fincher-a što bi koštalo 5 miliona USD, a sam reditelj tvrdi da je prvi film njemu omiljeni u trilogiji.

Bio to Fincher ili ne, sigurno je da će „ The Girl Who Played With Fire“ imati budžet znatno ispod 90 miliona USD koji je već bio planiran. Videćemo šta će se sve tu destiti, ali je već sada jako izvesno da ništa neće biti kako je nekada planirano...

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...