•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog koronavirusa odložen i početak snimanja filma "Fantastic Beasts 3"

Kao što su to ranije uradili Netflix, Disney, Universal i mnogi drugi, sada je i Warner Bros zaustavio snimanje filmova, te odložio početak snimanja trećeg nastavka filma "Fantastic Beasts", a sve to zbog širenja pandemije koronavirusa.

Snimanje "Fantastic Beasts 3" neće početi na vreme zbog pandemije koronavirusa, prenosi Screenrant. Franšiza je počela 2016. godine filmom "Fantastic Beasts and Where to Find Them", nakon čega je usledio nastavak "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" koji je premijerno prikazan 2018. godine.

Ovo nije prvi put da je datum početka snimanja trećeg nastavka filma odložen, a iz Warner Brosa kažu kako će novi datum snimanja, a zatim i premijere, biti objavljeni uskoro.

Podeli:



Preporucujemo