•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zbog uloge Srpkinje, Monica Bellucci uči srpski jezik

“Glumiću Srpkinju u novom filmu Emira Kusturice. Jako se veselim filmu i jedva čekam proleće da počnemo. On će režirati, a scenario smo pisali zajedno. To je ljubavna priča koja se događa usred rata”, rekla je glumica Monica Bellucci za Blic nakon što je stigla u Srbiju na filmski festival Kustendorf, čiji je domaćin upravo Kusturica.

Tokom boravka u Srbiji, Monica se družila sa njegovom porodicom, a redatelj je izveo u restoran Viskonti na Mećavniku pa je tom prilikom probala i rakiju.

“Probala sam vašu rakiju, ali ja više volim čašu vina”, izjavila je Monica koja na Drvengradu ostaje do utorka ujutru, kad će se preko Beograda vratiti kući.

Monica je u Mokru Goru stigla preko Banje Luke, gde se susrela sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, a u utorak će se susresti i sa srpskim predsednikom Tomislavom Nikolićem.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu