•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zlatna malina: Will Smith i njegov sin proglašeni najgorim glumcima

Najgori glumci u protekloj godini bili su holivudski glumac Will Smith i njegov sin Jaden, odlučeno je na tradicionalnoj dodeli nagrada Zlatna malina.

Petnaestogodišnji Jaden je tumačio ulogu glavnog glumca, dok je njegov otac imao sporednu ulogu u SF filmu "After Earth", ali se očito i nisu baš iskazali u tom ostvarenju.

Na ovaj način Willov pokušaj da u filmsku industriju uključi i sina nije baš najbolje prošao, pišu američki mediji.

Ovaj film je inače koštao 130 miliona dolara, a na bioskopskim blagajnama zaradio je tek 60 miliona dolara.

Zlatna malina za najgori film pripala je komediji "Movie 43", u kome je glumilo nekoliko istaknutih glumaca, poput Kate Winslet, Halle Berry ali i Richard Gere i Hugh Jackman.

Najveći "gubitnik" večeri bio je film "Grown Ups 2" Adama Sandlera, koji je imao čak sedam nominacija za Zlatnu malinu, ali nije dobio nijednu.

Ova se nagrada kao parodija na Oscara dodeljuje od 1980. godine, a njeni dobitnici se uglavnom ne pojavljuju na ceremonijama.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu