•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Znojava i umorna Jessica Alba u teretani

Prekrasna Jessica Alba svesna je svog sjajnog izgleda pa često objavljuje svoja ležerna izdanja. Često objavljuje svoje fotografije na Instagramu, i to bez trunke šminke. Alba i tada izgleda sjajno, čime opravdava titulu jedne od najlepših žena na svetu.

Uprkos dva porođaja, i dalje ima telo iz snova, a za to je zaslužno znojenje u teretani. Tako je na Instagramu objavila svoju znojavu fotografiju iz teretane. Čak i umorna, znojava, Jessica izgleda savršeno.

“Koliko god boli, i dalje sam motivisana, uprkos lošem uticaju i špagetima od sinoć” - napisala je uz fotografiju seksi glumica.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...