•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zona mrtvih (2009)

Zona mrtvih (Zone of the Dead) je srpski film iz 2009. godine. Režirali su ga Milan Konjević i Milan Todorović, a scenario su pisali Vukota Brajović i Milan Konjević.

Film je svoju premijeru imao 22. februara 2009. godine na beogradskom Festu. Prikazan je na brojnim festivalima u zemlji i inostranstvu.

Glavnu ulogu u filmu tumači čuveni glumac u horor filmovima Ken Fori.

U celoj Srbiji odvijaju se vojne vežbe, i Pančevo postaje grad pod opsadom. Na železničkoj stanici, sticajem okolnosti, dolazi do ispuštanja eksperimentalnog i veoma opasnog biohemijskog otrova u vazduh. Iako mu je namena nepoznata, izgleda da otrov pretvara žrtve u bezumna bića željna krvi. U isto vreme agenti Interpola, u saradnji sa srpskim snagama, sprovode transport zatvorenika iz Vršca u Beograd. U transportu je samo jedan jedini zatvorenik, misteriozne prošlosti, i naizgled veoma opasan. Na drugom kraju grada, ambiciozni, strani novinar sa grupom lokalnih prijatelja, kreće put železničke stanice, kako bi napravio ekskluzivnu reportažu o ispuštanju otrovnog gasa. Ubrzo nailaze na prve zaražene stanovnike, i shvataju da je bekstvo iz grada jedini izlaz. I Interpolov transport nailazi na zaražene, te naizgled rutinski zadatak postaje paklena borba na život i smrt. Agent Interpola, shvata da je jedina šansa za opstanak udruživanje snaga sa opasnim zatvorenikom, koji je nekako povezan sa događajima koji se odigravaju oko njih.

Sve linije priiče će se povezati u lokalnoj policijskoj stanici, gde će se naći agenti Interpola, zatvorenik, strani novinar i njegovi prijatelji. Iako naizled sigurni iza debelih zidova, čekajući pojačanje, junaci ne shvataju da je prava opasnost tu, među njima, i da će njihova sigurnost biti narušena užasima koje niko nije ni slutio...

Iz Vikipedije, slobodne enciklopedije

Žanr:akcija, horor
Godina:2009
Reziser:Milan Konjević, Milan Todorović
Scenario:Milan Todorović, Vukota Brajović
Uloge:Ken Foree, Kristina Klebe, Emilio Roso
Studio:Talking Wolf Productions
Zemlja:Serbia
Website:www.twpfilmcompany.com
Jezik:Engleski, Srpski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila