•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zoë Saldana kao Nina Simone

Nagađalo se da će pop diva Mary J. Blige glumiti slavnu jazz muzičarku i pijaniskinju Ninu Simone, ali u zadnji čas njeno mjesto je zauzela lepa glumica proslavljena u hitu 'Avatar'. Snimanje filma trebalo je započeti pre dve godine, a u centru pažnje bit će Ninin odnos u poznijim godinama s menadžerom Cliftonom Hendersonom koga glumi David Oyelowo.

Biografsku knjigu 'I Put a Spell on You' o kultnoj muzičarki napisala je Cynthia Mort, spisateljica i scenaristica TV serije 'Roseanne' i HBO hit serije 'Tell Me You Love Me' koja je radila i kao producent sitcoma 'Will i Grace'. Takođe je napisala scenarijo za film 'The Brave One', redatelja Neila Jordana u kojem je glavnu ulogu imala Jodie Foster s kojom je Mort bila u vezi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu