•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda "Igre prestola" na računu ima manje od pet dolara!

Glumica Lena Headey koja u popularnoj HBO-ovoj seriji "Igra prestola" glumi zlu kraljicu Cersei tvrdi da je pred bankrotom jer na računu ima "manje od pet dolara", prenosi TMZ.

I očajnički čeka povratak poreza kako bi pokrila osnovne životne troškove. O svom finansijskom stanju izvestila je u dokumentima kojih se "dočepala" ekipa spomenutog tabloida, a koje je priložila kao dokaz nakon što je njen suprug Peter Loughran tražio polovinu od 46.000 dolara povraćaja poreza koje ona treba dobiti za 2011. godinu i za koji on tvrdi da spada u sumu zarađenu za vreme njihovog braka.

Headey je od Loughrana zatražila razvod prošlog leta, a u dokumentima tvrdi da joj je odmah potrebno 6000 dolara jer jedva preživljava i živi na kredit brinući se o njihovom dvogodišnjem sinu. Navodi i da bi uskoro trebala primiti određeni honorar, ali od povraćaja traži spomenuti iznos unapred. Isti taj iznos voljna je dati i uskoro bivšem suprugu, ali traži da se ostatak zamrzne na računu dok se ne ugovore dalji detalji oko razvoda.

Sud je odbio Loughranov zahtev za isplatom polovine iznosa, a zajedno sa njim i njena potraživanja, tako da još uvek ostaje nepoznato na koji će način podeliti novac.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu