•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda Igre prestola postao otac

Zvezda Igre prestola Haftor Julijus Bjernson, koji u seriji igra Mountaina (Planinu), i njegova supruga Kelsi Henson dobili su sina.

"Naš prelepi dečačić došao je na svet 26. septembra 2020. u 11:19 nakon kratkih i intenzivnih šest sati. 3530 grama i 52 cm. Porođaj je bio najmoćnija stvar koja mi je promenila život i najsnažnija stvar koju sam napravila u životu", napisala je Kelsi Instagramu.

Otkrila je i da im "ide jako dobro" i da su kod kuće.

Bjernson, koji ima i kćerku Teresi Líf sa bivšom devojkom Telmom Bjerk Steiman, otkrio je da je na kraju porođaja nazvao kćerku kako bi mogla odmah upoznati brata te je podelio fotografije koje su nastale nakon porođaja.

Podeli:



Preporucujemo