•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda filma „The Lucky One“ Zak Efron za slavu zahvaljuje sreći, a ne glumi

Zak Efron (24), mladi i poželjni holivudski glumac, priznaje da je za njegovu popularnost i slavu zaslužna sreća koju je imao, više nego li njegov glumački talenat. Efron tvrdi da je do sada lagano prolazio u životu, ali da je ipak došlo i vreme da pokaže da ume da glumi. Veruje da je njegov cilj u proteklih nekoliko godina bio da malo „spusti loptu“, da nauči da glumi i dokaže sebi da nije „lažnjak“ već da zaista ima pravih razloga zbog kojih je na ovom mestu na kome trenutno jeste. Nakon popularnosti tinejdž zvezde koju je stekao sa 18 godina ulogom u filmu „High School Musical“, on se nada da će film „The Lucky One“, koji je kod nas preveden kao „Zauvek Tvoj“ promeniti njegov imidž tin idola.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...