•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda filma 'Gospodar prstenova': Hollywood je leglo organizovanog seksualnog zlostavljanja dece

Glumac Elijah Wood koji je prvu filmsku ulogu ostvario kada je imao osam godina, a slavu stekao glumeći u filmovima "Gospodar prstenova", kazao je kako je Hollywood leglo organizovanog seksualnog zlostavljanja dece.

Govoreći za Sunday Times, Wood je rekao kako je bio zaštićen kao dete, a najveće napore uložila je njegova majka koja mu je zabranila da ide na zabave na kojima su njegovi vršnjaci "vrebani". Poredio je ta iskustva sa profilom seksualnog zlostavljača TV domaćina Jimmyja Savilea.

"Svi smo odrasli uz Savilea. To mora biti devastirajuće. Ali očito se nešto veliko dešavalo u Hollywoodu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo zmija u ovoj industriji – ljudi kojima je važan samo lični interes", rekao je.

Istakao je kako ima osećaj da takvi zločini kontinuirano prolaze nekažnjeno jer žrtve ne govore o tome glasno.

"To je tragedija pokušavanja otkrivanja onoga što se desilo nevinim ljudima. Žrtve koje pokušaju progovoriti o tome bivaju 'zdrobljene' i njihovi životi bivaju nepovratno oštećeni", naglasio je.

Optužbe na račun uglednih osoba iz Hollywooda povećane su tokom poslednjih godina. Prošle godine dokumentarac Army Berg "An Open Secret" navodi slične zaključke o zlostavljanju dece u filmskoj industriji. U 2012. godini glumac Corey Feldman progovorio je o strahu koji je osećao 1980-ih godina jer je bio okružen "zlostavljačima", a 15 muškaraca su kao lešinari "obletali oko njega".

Osnovana je i grupa koja pomaže zlostavljanoj deci glumcima Bizparentz koja tvrdi kako je do sada pomogla 100 žrtava i da ih čekaju slučajevi koji će udariti Hollywood poput cunamija.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...