•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda serija 'Sila' i 'Ezel' optužena za preprodaju droge?

Na zvezdu televizijskih serija 'Sila', 'Ezel' i 'Sulejman Veličanstveni' Cansu Dere pao je tračak sumnje nakon što je nekoliko puta u javnosti žustro branila kolegu Kenana Imirzalıoglua, s kojim je glumila u hit kriminalističkoj seriji 'Ezel'. Kenana su uhapsili u velikoj policijskoj raciji jer je drugim glumcima raspačavao kokain, ecstasy, marihuanu i lekove. Cansu Dere su povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom.

Razgovori su im bili kratki i u šiframa, a posle njih bi usledili sastanci na unapred dogovorenim tajnim lokacijama.

- Ništa ne prepuštamo slučaju. Čim se Ezelovo ime pojavilo na popisu optuženih, počelo se pisati o njihovoj vezi. Sad nam se čini da je to sve bila samo varka čiji cilj je bio skrenuti pažnju s pravih problema - kaže izvor blizak policiji.

Istražitelji sumnjaju da je Cansu od Kenana ilegalno kupovala tablete protiv anksioznosti i depresije, od kojih je obolela posle nekoliko ljubavnih brodoloma. Glumica je u jeku istrage najavila da barem godinu dana neće snimati nove serije jer joj treba odmor.

Dok je Imirzalıoglu bio u pritvoru, Dere je bila na godišnjem odmoru u Maroku i na Maldivima. Tužilaštvo u Istanbulu je za junaka serije 'Ezel' tražilo zatvorsku kaznu od šest do 17 godina. Osim njega, za dilovanje droge sude i glumcu Çagatayu Ulusoyu, koji se proslavio kao Emir u seriji 'Devojka imena Feriha'.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...