•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda serije Igra prestola Charles Dance ostavio verenicu

Samo šest meseci nakon što je dobio ćerku sa verenicom Eleanor Boorman (40) britanski glumac i zvezda serije 'Igra gladi' koja se donedavno snimala u Dubrovniku odlučio je raskinuti veridbu. Razlog iznenadnog prekida nije poznat , a Dance je izjavio kako će on i Eleanor koja se sa bebom morala iseliti iz Charlesove kuće u centru Londona i preseliti u mali stan u predgrađu, ostati prijatelji. Naglasio je kako će se brinuti za svoju šestomesečnu ćerkicu Rose. Par je u vezi bio četiri godine, a problemi su počeli u martu kad je rođena njihova ćerka. Dance je propustio njeno rođenje i odleteo za Južnu Afriku na snimanje serije.

Glumac poznat po svom teškom karakteru 2004. godine rastao se od umetnice Joanne Haythorn nakon 33 godine braka u kojem je dobio dvoje dece. Nakon rastave bio je u vezi sa glumicom Sophiom Myles, a kasnije sa bivšim francuskim modelom Shambhalom Marthe.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...