•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda serije "Mitbasters" optužen za silovanje sestre

Bivši voditelj emisije "MythBusters" Adam Savidž optužen je za seksualno zlostavljanje, a ta optužba potiče od njegove rođene sestre.

U predmetu podnetom u utorak Vrhovnom sudu u Vestčesteru, Miranda Pakijana kaže da je "seksualno zlostavljana kao dete od strane brata." U dokumentima se navodi da je od 1976. do 1979. godine, kada su živeli zajedno u Njujorku, Savidž, koji sada ima 52 godine, "više puta silovao Mirandu Pakijanu i primoravao je na oralni seks, zajedno sa drugim oblicima seksualnog zlostavljanja".

U to vreme Pakijana je imala 7 do 10 godina, a Savidž 9 - 12, navodi se u dokumentima, prenosi "USA Today". U tužbi se navodi da je Pakijana bila "užasnuta i istraumirana" zlostavljanjem i da želi da se "oporavi od emocionalne i fizičke patnje koju je pretrpela".

U izjavi koju je advokat Endru Bretler dostavio "USA Today", Savidž je negirao optužbe.

"Nadam se da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je potrebna da pronađe mir, ali ovome mora doći kraj. Dugi niz godina ona je nemilosrdno i lažno napadala mene i ostale članove moje porodice", navodi se u saopštenju.

Podeli:



Preporucujemo