•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezda serije 'Moderna porodica' strahuje za život

Sarah Hyland, zvezda serije 'Moderna porodica', rekla je na sudu da strahuje za život, a pretnju predstavlja njen bivši dečko, takođe glumac, Matthew Prokop.

Prema pisanju TMZ-a, Hyland je zatražila zabranu približavanja jer ju je glumac, kako tvrdi, 'gušio, gurao i opasno joj pretio'. Hyland i Prokop u vezi su bili pet godina, a prekinuli su u avgustu. Zajedno su se pojavili i u seriji.

- Neumorno me bombardovao gnusnim, pretećim i uznemirujućim porukama i ostavljao mi poruke na sekretarici, preteći da će se ubiti - rekla je Hyland i dodala da joj je zapretio da će zapaliti njenu kuću i povrediti joj psa.

U maju ove godine, par se navodno posvađao zbog načina na koji je Sarah bila obučena, a Prokop ju je tokom svađe pritisnuo uz auto i počeo je gušiti. Nakon toga odlučila je izaći iz veze, a za pomoć je zamolila glumicu Julie Bowen koja u seriji glumi njenu majku.

- Matt je postao opsednut Sarom. Nazivao ju je i neprestano joj slao poruke. Prestravljena je i želi da stane - rekao je jedan od izvora za Star Magazine.

Nakon prekida, Prokop se prijavio u kliniku za odvikavanje, a Hyland je odlučila zatražiti zabranu približavanja nakon što joj je direktor ustanove u kojoj se glumac leči, predložio da to učini zbog Prokopovoh 'psihičkog stanja i stava prema njoj'.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...