•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezde "Top Guna" u novom Disneyevom crtiću o avionima

Novi animirani film studija Disney Toons, "Avioni", prati Dustyja (glas mu pozajmljuje Dane Cook), avion za oprašivanje polja, koji želi da se takmiči u vazdušnim trkama, ali se boji visine.

U traileru Dusty pokazuje kako je pobedio svoj strah i trka se sa drugim avionima. Zvezde čuvenog filma o američkim pilotima, "Top Gun", Anthony Edwards i Val Kilmer dali su glasove borbenim avionima.

Pored njih, glasove pozajmljuju i Julia Louis-Dreyfus, Cedric the Entertainer, Teri Hatcher, Brad Garrett, John Cleese i Sinbad.

Crtani je isprva planiran da izađe na DVD-u, ali će se ipak prikazati i u bioskopima. Američka premijera zakazana je za 9. avgust, a evropska za 16. avgust.

Disney je ove sedmice potvrdio i da će dugoočekivani nastavak hita "Potraga za Nemom" izaći 15. novembra, a zvaće se "Potraga za Dory".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...