•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezde "Velikog praska" traže povišice

Glavni junaci "Velikog praska" nezadovoljni dosadašnjim platama tražili su povišice.

Kejli Kuoko, Džoni Galcki i Džim Parsons zatražili su povećanje svojih plata za 150.000 dolara po epizodi.

Njih troje odbijaju da započnu rad na osmoj sezoni serije, dok se ne razreše finansijska pitanja, pa je još uvek neizvesno da li će Si Bi Es kuća nastaviti sa snimanjem popularne serije.

Za šestu sezonu, glavni glumci su imali platu od 300.000 dolara po epizodi, a sada korise istu taktiku kao i glumci iz kultne serije "Prijatelji", koji su za poslednju sezonu tražili milion dolara po epizodi, koju su na kraju dobili. Priča se da sada glavni akteri traže sličnu sumu - milion dolara.

Još uvek se ne zna da li će produkcijska kuća pristati na ovaj ultimatum, jer iako šou ima dobru gledanost, ipak ne zarađuje koliko bi trebalo.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu