•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zvezde serija "Igra prestola" i "Carstvo greha" zajedno u filmu "Van svake sumnje"

Godine 1989. godine, odlikovani FBI agent Mark Putnam postao je glavna vest svih medija nakon što se saznalo da je ubio "krticu", svoju doušnicu sa kojom je imao ljubavnu aferu.

U pitanju je bila mlada žena po imenu Suzan Smit. Ona je time postala prva žrtva jednog FBI agenta.

U melodrami "Van svake sumnje" (Above Suspicion), zasnovanoj na ovoj istinitoj priÄi zaigrali su Džek Hjuston ("Carstvo greha ") i Emilija Klark ("Igra prestola ").

Emilija Klark već je pobrala pohvale kritiÄara koji cene naÄin na koji je predstavila Suzan, problematiÄnu, na drogu navuÄenu devojku, odraslu u malom i devastiranom gradu u Kentakiju, koja i dalje živi sa svojim bivšim deÄkom, sitnim dilerom droge, te trpi nasilje od strane muškaraca u svom životu.

Hjuston, sa druge strane, igra Putnama, sveže oženjenog inspektora, koji je nedavno dobio bebu i koji procenjuje da će pažnje i ljubavi željna Suzan biti dobar izvor informacija o organizovanoj trgovini narkotika. Preko nje on želi da ostvari svoju karijeru.

Šta sve u njihovim, potpuno razliÄitim, planovima polazi po zlu saznaćemo već od ponedeljka kada će se film "Van svake sumnje" pojaviti na digitalnim platformama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...