•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ðuričko dobio ulogu u seriji "Stranger things"

Glumac Nikola Ðuričko, pred kraj prošle godine odlučio je da ode u Ameriku, a kako je otkrio, nedavno je tamo nakon kastinga dobio ulogu u popularnoj seriji "Stranger Things", koja je jedna od najgledanijih na striming platformi Netfliks.

"Ne smem ništa da otkrivam, nikakve detalje, jer sam pod teškim ugovorom, sem da se pohvalim da je radim. Ne smem majci rođenoj da ispričam. Mogu da kažem da je uloga onako pristojna, srednja je, nije ni najmanja na svetu, a nije ni ogromna", rekao je srpski glumac.

"Zaista sam srećan, lepa je i upečatljiva uloga, markantna, odgovara meni i mom senzibilitetu. Nekoj mojoj paleti izražajnih mogućnosti", rekao je Ðuričko tokom gostovanja u podkastu Agelast.

Podeli:



Preporucujemo