•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Česi snimaju humorističnu seriju o životu u doba pandemije

Češka televizija odlučila je da testira pretpostavku po kojoj je smeh najbolji lek, odlučivši da snimi seriju o životu stanara jedne praške zgrade za vreme pandemije virusa korona.

Snimanje serije pod naslovom "Ljubav u doba korone" počinje za nedelju dana, saopštila je portparolka televizijskog programa CT.

U šest epizoda serija će, pod motom - jedna kuća, tri generacije, jedna globalna pandemija, pratiti živote stanovnika jedne praške stambene zgrade.

Glavni likovi su Franta, tinejdžerka čiji su roditelji zaglavili u inostranstvu zbog ograničenja putovanja, penzioner koji nenadano mora brinuti o sebi, kao i nedavno venčani par, Petr i Ana, čiji je brak zbog karantina i virusa korona na probi.

Češki televizijski gledaoci pozvani su da na internet stranici na kojoj se reklamira novi sitkom, iznesu vlastita iskustva kroz koja prolaze u sklopu drastičnih ograničenja uvedenih prije tri nedjelje zbog suzbijanja širenja bolesti.

Zasad je dovršen scenario samo za prvu epizodu, kazao je producent Tomas Baldinski.

Serija će se snimati s minimalnim brojem članova TV ekipe da bi se izbegao rizik od zaraze. Kamerama će se upravljati daljinskim upravljačem, a prva epizoda će biti emitovana 27. aprila.

U Češkoj je registrovano 5.033 obolelih od virusa korona, preminula je 91 osoba, dok se od ove zaraze oporavila 181 osoba.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...