•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Četiri venčanja i sahrana' postaju TV serija

Četiri venčanja i sahrana pridružuju se nizu poznatih filmova koji dobijaju i svoju televizijsku verziju. Projekat TV serije osmislila je Mindy Kaling, čiji show The Mindy Project uskoro završava svoju šestu sezonu.

Vesti o stvaranju nekog remakea retko nailaze na odobravanje obožavatelja, ali ovoga puta obožavatelji se moraju brinuti hoće li televizijska adaptacija dostojno pratiti omiljenu im romantičnu komediju jer je u novi projekt uključen Richard Curtis.

Curtis je scenarista originalnog filma, a režirao je i film Zapravo ljubav, te će ovaj projekt nadgledati kao izvršni producent zajedno sa Kaling i showrunnerom njene serije The Mindy Project Mattom Warburtonom.

Nova verzija poznate priče biće napravljena u antologijskom formatu te će svaka sezona imati svoju vlastitu priču, vodeći glavne likove kroz velike životne događaje, kao što je original pratio prijatelje Charlesa (Hugh Grant), Carrie (Andie MacDowell), Fionu (Kristin Scott Thomas), Toma (James Fleet), Henriettu (Anna Chancellor), Garetha (Simon Callow), Matthewa (John Hannah), Bernarda (David Haig), Lydiju (Sophie Thompson), Davida (David Bower) i Scarlett (Charlotte Coleman) kroz njihovih pet velikih životnih događaja.

Nova četiri venčanja i sahrana prikazivaće se na streaming servisu Hulu, a za sada još nije poznato kada bi projekat mogao krenuti sa produkcijom.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....