•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Četvrta sezona serije Fear the Walking Dead od 16. aprila 2018.

Fear the Walking Dead, originalna AMC-ova serija vraća se na male ekrane novom, četvrtom sezonom. Ekskluzivna premijera očekuje se 16. aprila, u 4:00 posle ponoći istovremeno sa američkom premijerom, kao i repriznom terminu istog dana u 23:00. Od 23. aprila, fanovi Fear-a uživaće u novim epizodama, svakog ponedeljka 3:00 po ponoći i 22:00.

Nova sezona uvešće nas u priču koju fanovi zombie apokalipse priželjkuju već neko vreme. Radnje sestrinskih serija Fear the Walking Dead and The Walking Dead konačno će se spojiti. Svet Madison klark ( Kim Dickens) i njene porodice gledaćemo kroz oči nekog novog – kroz oči Morgana Jonesa ( Lennie James), koji će se priključiti ekipi Fear-a. Neposredna prošlost likova pomešaće se sa neizvesnom sadašnjošću uz prisustvo konstantne borbe i novih otkrića, dok se budu susretali sa novim prijateljima, neprijateljima i pretnjama. Boriće se jedni za druge, jedni protiv drugih i protiv legije mrtvih ne bi li uspeli da se izbore sa razarajućim činjenicom da im se životi raspadaju.

Četvrta sezona donosi tamu i svetlo, teror i milost, herojstvo i milost, plaćenike i kukavice koji će se zajedno suočiti sa novom stvarnošću koju donosi svet Fear the Walking Dead-a.

I ovu sezonu, koja će se emitovati u 16 epizoda, potpisuje AMC Studios, uz izvršne producente Scotta M. Gimplea, organizatore Andrewa Chamblissa i Iana Goldberga, kao i Roberta Kirkmana, Davida Alperta, Gale Anne Hurd i Grega Nicotera.

Za više informacija posetite:

http://www.amctvce.com

https://www.facebook.com/amctvrs

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...