•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Čuvene filmske zvezde svakog petka uveče u oktobru

Oktobarske kišne jesenje večeri petkom ispunite nekima od najpoznatijih akcionih filmova, sa velikim filmskim zvezdama u glavnim ulogama- Jennifer Lopez, Matt Damon, Johnny Depp, Bruce Willis. AMC je, kao i svakog meseca, za svoje verne gledaoce pripremio zabavu kroz bogat filmski program tokom vikenda, i time opravdao reputaciju odličnog američkog filmskog kanala.

The Brothers Grimm (2005) , (Braća Grim)– 2. oktobra u 20:05h

Braća Jake i Will putuju Francuskom, ubijaju lažne demone pretvarajući se da stanovnike štite od začaranih stvorenja. Kada se dogodi niz tajanstvenih i čudnih ubistava u šumi, vlada ih natera da se pozabave time ili im preti giljotina.

Angel Eyes (2001), (Anđeoske oči) - 9. oktobra u 20:20h

Misterioznog muškarca privlači opasna policajka. Usledila je neobična veza, ali nije sve onako kako izgleda na prvi pogled. Glavnu ulogu u ovoj drami tumači čuvena Jennifer Lopez.

Rounders (1998), (Pokeraši) – 16. oktobar u 20:05h

Mike je student prava koji na pokeru izgubi svu ušteđevinu, i nakon toga odluči da prestane sa kockanjem. Ali kada njegov prijatelj Worm, kockar, izađe iz zatvora, pokušava pomoći Mike-u da vrati svoj novac. Glavnu ulogu u ovom ostvarenju tumači Matt Damon.

Finding Neverland (2004), ( U potrazi za nedođijom)- 23. oktobar u 20:20h

Ovo je priča gospodina J.M. Barrie- ja o prijateljstvu sa porodicom koja ga je inspirisala da kreira čuveni lik Petra Pana. Glavnu ulogu u ovoj drami tumači Johnny Depp.

Mercury Rising (1998), (Opasna šifra)- 30. oktobar u 20:10h

Tajanstveni elementi u NSA ciljaju devetogodišnjeg autističnog dečaka da ga ubiju kada otkriju da je u stanju da dešifruje strogo poverljiv kod. U akcionom trileru "Opasna šifra" glavnu ulogu igra dokazani žanrovski junak Bruce Willis.

Podeli:



Preporucujemo