•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šarenoliki filmski program 16. KIDS FEST-a u bioskopima i na MOJ OFF tokom decembra meseca

Tradicionalni dečiji filmski festival KIDS FEST održaće se šesnaestu godinu za redom u domaćim bioskopima prikazujući najnovija igrana i animirana ostvarenja namenjena deci i mladima.

Tokom celog decembra najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije moći će da pogledaju preko 15 najnovijih filmova, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik, a kao i svake godine program je sačinjen od ostvarenja nastalih u studijima svih strana sveta, približavajući nam kreativost i umetnost brojnih filmskih stvaralaca i upoznajući nas sa različitim svetskim kinematografijama.

U okviru tradicionalnog dečijeg festivala biće organizovan KIDS FEST FILMSKI MATINE tokom kojeg će se, u pojedinim bioskopima projekcije održavati u prepodnevnim časovima.

“U skladu sa novonastalim okolnostima, sa željom da najvažniji festival za decu ne izostane ove godine, KIDS FEST će se održati u novom terminu i u izmenjenom obliku i ove godine dočekaće vernu publiku pružajući mogućnost da pogleda neka od najboljih filmskih ostvarenja čije premijere će biti u toku celog meseca decembra” - najavili su organizatori Kids Festa.

Ovogodišnji novitet festivala je mogućnost gledanja filmova i Online, te će deo 16. KIDS FEST programa biti prisutan i u Online bioskopu MOJ OFF, na adresi mojoff.net koja je predhodnih meseci bila domaćin nekoliko značajnih festivala (Festival francuskog filma, Dunav Film Fest, LIFFE i drugi). U okviru segmenta Kids Fest predstavlja posetioci virutelne "dvorane" MOJ OFF moći će iz udobnosti svog doma da gledaju uzbudljiva i duhovita ostvarenja.

KIDS FEST je dečiji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima. Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani 3D filmovi velikih svetskih studija.

Podeli:



Preporucujemo