•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šarliz Teron glavna zvezda novog filma o superherojima

Holivudska glumica Šarliz Teron u poslednje vreme uspešno balansira između uloga u dramama i akcionim filmovima.

Nakon odlične uloge u prošlogodišnjem hitu "One su bombe" (Bombshell), Šarliz će se u 2020. godini okušati u superherojskom filmu "Stara garda" (The Old Guard) koji će od 10. jula biti dostupan na Netflix-u.

Kako piše "Coming Soon" reč je o adaptaciji istoimenog stripa Grega Raka o grupi vojnika koje vodi žena imena Endi, a koju glumi Šarliz Teron. Oni su inače besmrtni i vekovima su radili za druge kao plaćenici, a u 21. veku, međutim, otkrivaju da nisu jedini koju poseduju tu moć.

U isto vreme im preti nova opasnost od nepoznate organizacije koja je kamerom zabeležila njihovo "ustajanje iz mrtvih".

Film Stara garda režira Đina Prins-Blajtvud, glavna uloga je pripala oskarovki Šarliz Teron, a osim nje, glume još i Marvan Kenzari, Kiki Lejn, Matijas Šenerc, Luka Marineli, Hari Meling, Čivetel Eđiofor i Veronica Engo.

Podeli:



Preporucujemo