•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šest meseci nakon razvoda Katie Holmes ima novog dečka?

Glumica Katie Holmes, koja se u juna posle šest godina braka razvela od Toma Cruisea, viđena je kako se odlično zabavlja u društvu nepoznatog muškarca što je odmah potaknulo glasine da je opet zaljubljena. U nedjelju naveče navodno je sa njim ušetala u svoj novi stan u New Yorku.

„Dugo su se pozdravljali za laku noć u predvorju zgrade, razgovarali su i izgledali poprilično romantično. To se sve događalo oko dva sata posle ponoći. On je izgledao poput osobe koja se bavi finansijama, imao je cipele Cole Haan. Odveo ju je do lifa, a onda mu je ona rekla "laku noć" i nasmijala se“ – kazao je izvor.

Dodao je i kako je glumica bila sva smetena i da je vidljivo koketirala.

Prošlog meseca Katein prijatelj otkrio je da se glumica oseća puno zadovoljnije otkad se preselila u New York, ali i da ne želi vezu jer je sad koncentrisana samo na svoju šestogodišnju ćerku Suri.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...