•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šest projekata iz Srbije na koprodukcijskom marketu u Parizu

Saglasno Sporazumu Republike Srbije i Republike Francuske o kinematografskoj koprodukciji nastavlja se uspešna saradnja Srbije i Francuske na polju kinematografije.

Od 17. do 19. novembra, u Parizu će biti održan koprodukcijski market u organizaciji Filmskog centra Srbije, Francuskog centra za film i pokretne slike (CNC) i Francuskog instituta u Srbiji. Na Marketu će biti predstavljeno šest srpskih filmskih projekata u razvoju, koje je CNC odabrao na osnovu dostavljenih materijala.

78 DANA
Rediteljka: Emilija Gašić
Producentska kuća: Set sail films

INAT
Rediteljka: Andrijana Stojković
Producentska kuća: Baboon production

NARODNA DRAMA
Rediteljka: Mirjana Karanović
Producentska kuća: This&That productions

SUROGAT
Reditelj: Vuk Bogdanović
Producentska kuća: ETM produkcija

U SIGURNIM RUKAMA
Reditelj: Ivica Vidanović
Producentska kuća: Hypnopolis

VASILIJA PREKRASNA
Reditelj: Žikica Jovanović
Producentska kuća: Film klub Prokuplje

Tokom dva dana intenzivnog programa i sastanaka, reditelj i producent svakog od ovih šest projekata imaće priliku da predstavi projekat francuskim producentima i distributerima, potencijalnim partnerima za saradnju.

Podeli:



Preporucujemo