•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šon Bin u novom akcionom trileru 'Dron'

Šta se desi kada se lovac nađe na meti plena, otkriće vam Šon Bin u novom akcionom trileru „Dron“, reditelja Džejsona Borka.

Profesionalni pilot drona i porodični čovek, Nil je posvetio karijeru vođenju tajnih smrtonosnih misija u inostranstvu, kojima je upravljao iz svog doma udobno zavaljen u fotelju.

Ostatak dana provodio je sa sinom i suprugom, koji nisu znali za njegov opasan hobi. Sve dok se nije našao u nebranom grožđu.

Jedna od žrtava njegovih misija, pakistanski biznismen Imir Šau ubeđen je da je Nil odgovoran za ubistvo njegove žene i sina, i sprema mu krvavu osvetu. Nil se konačno mora suočiti sa posledicama svojih postupaka. Sukob je neizbežan.

Glavne uloge u ovom ostvarenju igraju Šon Bin i Patrik Sabondži, a društvo im prave i Meri Makomak, Maksvel Hajns, Džoel Dejvid Mur i mnogi drugi.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...