•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šopenov balet "Dama s kamelijama" 22. novembra na velikom platnu

Balet „Dama s kamelijama“, jedna od najlepših i najdirljivijih ljubavnih priča svih vremena, biće prikazana u nedelju 22. novembra u 16 časova u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu. Boljšoj je udahnuo novi život ovom tragičnom remek-delu, a svi posetioci će imati prilike da uživaju u Šopenovoj izvanrednoj muzici. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa.

„Kakve sve puteve nalazi srce i kakve razloge daje sebi da bi postiglo ono što želi” jeste rečenica iz romana Aleksandra Dime koja može da opiše ovo delo na odličan način. Čuveni balet „Dama s kamelijama“ je kombinacija emotivnih i dramatičnih momenata koje na scenu može izneti samo baletska trupa Boljšoj teatra.

Ovaj vizuelni spektakl nam donosi priču o ljubavi dvoje mladih ljudi, Margarete i Armanda. Margareta Gotje je mlada pariska kurtizana, visokog stasa, tamnih očiju i obrva kao naslikanih, a Armando Duval advokat i mladić iz ugledne porodice. Mladi Duval se fatalno zaljubljuje u prelepu devojku, i uprkos njenoj neveri, odlučuje da učini sve u cilju da osvoji njeno srce i ubedi je da napusti svoj slobodan način života.

Na sceni Boljšoj baleta će se naći Svetlana Zaharova, Edvin Revazov, Ana Tihomirova, Semjon Čudin, Kristina Kretova, Mikail Lobukin, Ana Antropova, Andrei Merkuriev i Daria Koklova.

Prema Financial Times-u, „Ovaj karakteristični balet je konačno pronašao trupu ravnopravnu izazovima koje postavlja igračima“.

Karte su u prodaji po ceni od 1.000 dinara. Više informacija možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Podeli:



Preporucujemo