•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Christopher Lambertom?

Kao i sa pevačima, tako i sa flimovima i glumcima, postoje određena grupa koja je imala samo evropsku ili balkansku popularnost i Lambert spada u nju. Nikada nije doživeo američku popularnost, čak ni sa filmom „The Highlander.“ Ali zanimljivo je da se čitava slava jednog glumca svela na taj jedan film, tačnije, serijal, i da sa tim podseća na pevače sa jednim hitom koji se razvlače decenijama po raznim Best Off-ovima. „The Highlander“ jeste Lambertu napravio karijeru, ali karijeru usko vođenu, udaljenu od popularnosti za koju neki smatraju da je glumac doživeo.

Problematični filmovi, nezanimljivi i malo vredni pažnje, pojavili su u njegovoj karijeri poslednjih dvadesetak godina, a činjenica da neki glumac igra u nečemu što se zove „Mortal Combat“ ne obećava mnogo. Ukoliko ste usputni poznavalac Lamberta, budite uverini da vam ni jedan od skoro 40 naslova ne bi bio poznat. A opet, glumac je odabrao da se pojavi u nastavku osramoćenog filma „Ghost Rider.“

Ipak, ostaće upamćen i drag publici prema serijalu „The Highlander“, kao Tarzan u filmu „Greystoke“ (1984), „The Sicilian“ (1987), „Knight Moves“ (1992) i „Fortress“ (1992).

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...