•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Goldie Hawn?

Najpoznatija kezava komičarka, Oskarovka, koja se neuspošno oprobala u dramskim ulogama, Goldie Hawn, ostaće upamćena kao površna i lepršava komičarka čiji filmovi nisu imali nikakvu upotrebnu vrednost osim zabave za nedeljno popodne. Poslednji put primećena je 1995-e godine u filmu „First Wives Club.“ Iako je i nakon njega snimala, gotovo kao da je u zemlju propala. Poslednji film snimila je 2002-e godine. Na žalost, njena ćerka Kate Hudson niti ima šarm majke, niti sposobnosti komičarke da nastavi njenim stopama.

Hawnova će ostati upamćena po filmovima: 1974 The Sugarland Express, 1975 Shampoo, 1980 Private Benjamin, 1987 Overboard, 1990 Bird on a Wire, 1992 House Sitter, 1992 Death Becomes Her, 1996 The First Wives Club Comedy, 1996 Everyone Says I Love You i 2002 The Banger Sisters .

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...