•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Jean-Claude Van Damme-om?

Jean-Claude Van Damme poznat je kao 'JCVD' ili 'Muscles from Brussels' (Mišići iz Brisela). Glumac je, reditelj, scenarista i producent rođen u Belgiji 18. oktobra 1960. Pravo mu je ime Žan-Klod Van Varenberg.

Njegova supruga je Gledis Portuges, stručnjak za fitnes i bivša šampionka u bodibildingu. Deca su im Kristofher [1987.], Bjanka [1990.] i Nikolas [1995.].

Bio je povučeno dete, voleo je slikanje i muziku, a otac ga je upisao u Belgijski Nacionalni Karate Centar, koji je vodio slavni sensei karatea i kikboksa Klod Gec. Osvojio je brojna prvenstva i bodibilding titulu Mister Belgije.
Ostvario je san i otišao u Hong Kong gde su mu producenti dali ulogu u filmu Nema povlačenja, nema predaje. Zvezdani status može zahvaliti glavnoj ulozi u filmu Krvavi sport nakon koga su usledili Lavlje srce, Dvostruki udar, Univerzalni vojnik, Bez izlaza, Teška meta, Vremenski policajac, Maksimalni rizik, Legionar, Replikant, In Hell, Wake Of Death, Until Death i brojni drugi.

2008. godine zadivio je svet ulogom u filmu JCVD.

U novije vreme je radio kao glumac, scenarista i/ili reditelj na filmovima Soldiers (ili The Eagle Path), Universal Soldier: Regeneration, Universal Soldier: Day Of Reckoning (3D), Assassination Games i Six bullets, a sinhronizovao je je Kung Fu Panda 2.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...