•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Kathleen Turner?

Poslednja holivudska diva, kako je često pominjanja, Kathleen Turner zračila je više svojom harizmom nego li talentom na filmskom platnu. Najprofitabilnija glumica osamdesetih godina, koja je radila sa najvećim rediteljskim imenima, poput John Houstona, Ken Rassella i Francisa Forda Coppole, ali i John Watersom, Robertom Zemikisem i Laurencom Kasdanom, početkom devedesetih imala je nesretan doabir uloga i još tragičiju bolest reumatoidnog artritisa. Posle brojnih operacija i lekova protiv bolova pričalo se da je glumica alkoholičarka, što se najzad razotrkilo i objavilo da je bolest u pitanju preko njene knjige iz 2007-e godine.

„U Holivudu će te radije zaposliti ako si alkoholičar nego li bolestan od nečega, zato mi je više odgovaralo da pričaju da sam alkoholičar,“ rekla je glumica.

Iako poslednjih 20 godina nema zapaženu ulogu, ostaće upamćena po brojnim iz osamdesetih.

1981 Body Heat , 1984 Romancing the Stone , 1984, Crimes of Passion 1985 Prizzi's Honor, 1985 The Jewel of the Nile, 1986 Peggy Sue Got Married, 1988 Who Framed Roger Rabbit Jessica Rabbit, 1988 The Accidental Tourist, 1989 The War of the Roses ,1994 Serial Mom , 1999 The Virgin Suicides , 2006 Monster House

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....